Vyhledávání


Kontakt

Escapethefate

E-mail: lascoonka@seznam.cz

Nové CD 2010

28.02.2010 15:57

      Nové CD " re-relase of This War Is Ours "

Došlo k úniku informací, že kapela má již napsaných 5 nových písní a začalo jejich nahrávání.

Při plánovadí a konání Vans Warped Tour 2009. Dne 31. května Mabbitt uvedl že " dokončil 7 nových demo písní a pro další album je tááák nadšený, že ani Monte nestíhá" narážel na  možnost težších skladeb. Rovněž uvedl pro fanoušky, že je tam více screamování v techto nových písních.

V nedávném rozhovoru během Warped Tour 2009, Escape The Fate uvedly že zahrají něco v zimě a úvod pro nové album přijde na jaře 2010. Craig rovněž uvedl, že po Waped Tour, kapela vypustí novou píseň ( podle mě je to ta Bad Blood)

V jiném rozhovoru, Max Green uvedl: "It's bad fucking ass !! ( něco jako podrdele xDD ) nemůžu se dočkat až to vydáme, sice je to o trochu těžší, není to supertěžké, ale o trochu .. nevím .. loud "

Při nedávném rozhovoru s Groovey, Craig a Max oznámili, že v zimě jejich kapela bude uvolňovat (myslí tuhle zimu) : " rad, deluxe, fucking platinium re-relase, bonus, feature, double snak preview " alba This War Is Our, ale oni také řekli že : "O tom budou mluvit, až se přiblíží doba vydání. A také uvedli, že nové album bude vydané na jaře 2010.

Přes Myspace budou nahrávaná videa tuhle desku.

by Google

 

Diskusní téma: Nové CD 2010

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.